Go Mystery i Lübeck

I har forstyrret den vrede ånd, der huserer i Lübeck!
Ifølge legenden har I nu kun én chance for at dulme åndens vrede, ellers vil han aldrig lade jer undslippe.

Nu er det op til jer at løse mysteriet ved at lytte til stemmerne fra fortiden og gennemføre åndens mission – kun sådan undgår i at blive fanget i åndernes rige til evig tid.

Det er nu, I skal finde jeres indre åndejægere frem og løse gåderne, mens I udforsker Lübecks gamle bydel.

Byrundtur med udfordringer i Lübeck Altstadt

”Fortidens stemmer” er titlen på Go Mystery’s tur i Lübeck i Nordtyskland.

GoMystery er en slags Escape Room i det fri, bare uden tidsgrænse. Eller en skattejagt for voksne. Du og dine venner bliver sendt ud på en selvguidet byrundtur, hvor I udforsker Lübecks historie. Undervejs må I løse gåderne for til sidst at kunne løse det store mysterium.

Når du har betalt online får du en kvittering, hvorefter vi pakker og sender din æske med pakkepost. Vær opmærksom på, at dette kan tage 2-4 arbejdsdage . Bestil derfor i god tid. (GoMystery kan IKKE afhentes i Lübeck). 

Har du flere spørgsmål, så klik her.

Stadtrallye Lübeck

Anmeldelser

Oplev Lübecks historiske by på en sjov og anderledes måde. Man kommer ud i afkroge af byen og ser ting man nok normalt ikke ville se, og får en masse historiske fakta og et spændende eventyr.
Anne-Mette Friis
Kan kun anbefale GoMystery i Lübeck, hvor gåden skal løses ved mange af attraktionerne, men du kommer også til spændende steder du aldrig har set før.
Mette Engel
En anderledes guidet tur rundt i byen.
Rie Christiansen