Go Mystery på Frederiksdal

I har fået vækket den vrede ånd der stadig bor på Frederiksdal. Legenden fortæller, at der kun er én måde at formilde åndens vrede – ellers vil han ikke lade jer slippe væk. I må nu løse mysteriet ved at lytte til fortidens stemmer, og finde nøglen til at undgå at tilbringe evigheden i åndernes verden.

I skal finde den indre åndejæger frem, og løse gåderne mens I går rundt i Frederiksdals smukke park, de fantastiske kirsebærmarker og vineriet der producerer den anmelderroste kirsebærvin. Undervejs får I historien om dette særlige sted på Vestlolland.

Rundtur med udfordringer på Frederiksdal

”Åndejægerne på Frederiksdal” er titlen på Go Mystery’s tur på Frederiksdal Gods på Vestlolland.

GoMystery er en slags Escape Room i det fri, bare uden tidsgrænse. Eller en skattejagt for voksne. Du og dine venner bliver sendt ud på en selvguidet byrundtur, hvor I udforsker Marielysts historie. Undervejs må I løse gåderne for til sidst at kunne løse det store mysterium.

Når du har betalt online får du en kvittering, som du medbringer til afhentningsstedet: Vineriet på Frederiksdal, Frederiksdalsvej 30, 4912 Harpelunde.

Vineriet er en vigtig del af turen. Derfor er det vigtigt, at I gennemfører turen inden for Vineriets åbningstid. Vi anbefaler 2½-3 timer til at gennemføre turen, men hvis I ikke kan nå det, er I selvfølgelig velkomne til at fortsætte turen en anden dag.

Tjek åbningstiderne ved Vineriets indgang, på www.frederiksdal.com eller spørg personalet.

Har du flere spørgsmål, så klik her.

Anmeldelser

Bliv åndejæger på Frederiksdal – medbring hele familien og få en hyggelig dag sammen, hvor I udfordrer jer selv og hinanden.
Stine Juul Larsen
God kombination af natur, motion og hjernetræning.
Mette Foli
GoMystery er en god og hyggelig aktivitet for hele familien.
Pia Jacobsen