Firmaaktivitet

Firmaaktivitet med kollegaerne

Go Mystery kan også bruges som en firmaaktivitet, teambuilding eller lidt sjov med kollegaerne. Vi sender jer ud på en tur fyldt med udfordringer I skal løse sammen, og ved at samarbejde lærer I hinanden bedre at kende, og øger jeres evne til at løse problemer i hverdagen.

Perfekt til polterabend, teambuilding og andre events

For at kunne løse gåderne kræver det, at I samarbejder og bruger jeres kreative og logiske sans. Derfor er Go Mystery en oplagt aktivitet på sommerturen, inden julefrokosten, til teambuilding eller andre lignende events. Her kan I nyde et par timer sammen i det fri, løse gåder og blive klogere på byen.

Hvert sæt er egnet til grupper på 2 til 5 personer, men er I flere anbefaler vi at I køber flere sæt og starter med 10 minutters mellemrum.

Sjov aktivitet til næste firmafest eller firmatur

Så leder I efter en sjov idé til den næste firmatur? Skal sommerudflugten eller julefrokosten have en forrygende start? Så anbefaler vi turene i Nykøbing Falster og Maribo. Vi lover jer et par spændende og udfordrende timer i kollegaernes selskab.

Vi lover jer et par spændende og udfordrende timer i kollegaernes selskab.

Har du flere spørgsmål, så klik her.

Anmeldelser

Oplev en anderledes aktiv byvandring, hvor hjernecellerne skal i sving. Teamsamarbejde og sjovt samværd. Vi synes det er en super idé og vi er klar til flere mysterier.
Annette og rene madsen
Flot og gennemført materiale. Også oplagt til teambuilding.
Jens aagren nielsen
Anbefaler det gerne til andre. Der var mange små finurlige og underfundige informationer med.
MARIANNE PEDERSEN