Oplevelser til private

Oplevelse på Lolland-Falster

Er I på udkig efter en sjov og udfordrende oplevelse på Lolland-Falster eller i Lübeck? Så prøv Go Mystery – et gådefuldt holdspil, hvor I oplever byen mens I løser opgaver og mysterier.

Undervejs skal I løse opgaver ved at være opmærksomme på omgivelserne. I skal tænke både kreativt og logisk, og så skal I samarbejde. Skulle I gå i stå, har I mulighed for at bruge livliner, der hjælper jer videre. Det bliver både sjovt, mystisk og lærerigt!

Perfekt til polterabend, teambuilding og andre events

For at kunne løse gåderne kræver det, at I samarbejder og bruger jeres kreative og logiske sans. Derfor er Go Mystery en oplagt aktivitet til sjov med vennerne, fødselsdage, polterabend, teambuilding eller andre lignende events. Her kan I nyde et par timer sammen i det fri, løse gåder og blive klogere på byen.

Hvert sæt er egnet til grupper på 2 til 5 personer, men er I flere anbefaler vi at I køber flere sæt og starter med 10 minutters mellemrum.

En herlig ferieaktivitet

Holder I ferie på Lolland-Falster eller i Lübeck, og er på udkig efter en sjov aktivitet hvor I skal aktivere hjernecellerne? Så er Go Mystery lige noget for jer. Det hele foregår udendørs rundt om i byen, og skulle det begynde at regne holder I bare en pause, og fortsætter når I er klar.

Go Mystery er en spændende kulturskattejagt fyldt med gådegulde opgaver der sender jer rundt til byens interessante steder.

Vi har fem ture:  

  • “Spåkonens forbandelse” i Nykøbing F.
  • ”Mysteriet om den store brand” i Maribo
  • ”Spøgelset på badehotellet” i Marielyst
  • “Åndejægerne på Frederiksdal” på Frederiksdal Gods på Vestlolland.
  • “Fortidens stemmer” i Lübeck i Nordtyskland.

Turene i Nykøbing og Maribo på Frederiksdal og i Lübeck har en voksen sværhedsgrad, mens Marielystturen også er velegnet til familier med børn ned til 11 år.

Har du flere spørgsmål, så klik her.

Anmeldelser

En oplevelse med mystik og hjernegymnastik og en hyggelig familietur med motion i dit eget tempo. Super fed oplevelse, det var genialt fundet på.
Ninna hellmann
Oplev en anderledes aktiv byvandring, hvor hjernecellerne skal i sving. Teamsamarbejde og sjovt samvær. Vi synes, det er en super idé, og vi er klar til flere mysterier.
Annette og rene madsen
If you want to go back in time: Go Mystery! Vil du prøve noget nyt? Så nyd jagten på Nykøbings historie ved hjælp af Spåkonen Cornelias gåder. Tak for en dejlig oplevelse.

JACOB PFEFFER OG PIA ARILDSEN