Hvad er Go Mystery?

En mysterietur er en slags Escape Room i det fri, bare uden tidsgrænse. Eller en skattejagt for voksne. Du og dine venner bliver sendt ud på en selvguidet byrundtur, hvor I udforsker dele af byen, I normalt ikke får øje på. Undervejs løser I gåderne for til sidst at kunne løse det store mysterium.

Skattejagt for voksne.

I får udleveret en æske med alt, I skal bruge. På æskens forside står der, hvor I skal starte.

Undervejs skal I løse opgaver ved at være opmærksomme på omgivelserne. I skal tænke både kreativt og logisk, og så skal I samarbejde. Skulle I gå i stå, har I mulighed for at bruge livliner, der hjælper jer videre. Det bliver både sjovt, mystisk og lærerigt!

Hvert sæt er egnet til 2-5 personer – hvis I er flere skal I bruge flere sæt. Turen er ca. 3 km. lang (+omveje) og varer 2-3 timer (ekskl. pauser).

Har du flere spørgsmål, så klik her.

Skattejagt for voksne. 

Oplevelser i Nykøbing Falster.

Anmeldelser

En oplevelse med mystik og hjernegymnastik og en hyggelig familietur med motion i dit eget tempo. Super fed oplevelse, det var genialt fundet på.
Ninna Hellmann
If you want to go back in time: Go Mystery! Vil du prøve noget nyt? Så nyd jagten på Nykøbings historie ved hjælp af Spåkonen Cornelias gåder. Tak for en dejlig oplevelse.
Jacob pfeffer og pia arildsen
Udfordrende for de kvikke hoveder og skarpe hjerner, der ikke bare lige giver op (ikke for børn). Du bliver taget tilbage i tiden og lærer lidt om Nykøbings historie.
Lene Vind