Go Mystery

Byen er din spilleplade – og I styrer spillets gang.

2-5 deltagere

2-3 km

2-3 timer

Hvad er GoMystery?

GoMystery er en slags Escape Room i det fri, bare uden tidsgrænse. Eller en skattejagt for voksne (nogen kalder det Puzzlewalks). Du og dine venner bliver sendt ud på en selvguidet byrundtur, hvor I udforsker dele af byen, I normalt ikke får øje på. Undervejs løser I gåderne for til sidst at kunne løse det store mysterium.

Betal her på siden og afhent æsken hos vores afhentningssted, så er I klar (Lübeck kan dog ikke afhentes, men sendes som pakkepost). Alt hvad I skal bruge ligger i æsken.

GoMystery kan spilles i Nykøbing F., Maribo, Marielyst, på Frederiksdal og i Lübeck.

Bubber & Villum prøvede en af vores Go Mystery ture – se herunder hvordan det gik:

spåkonens forbandelse

Spåkonen Cornelia kan se i fortid og fremtid. Derfor har hun set meget af det, der er sket i Nykøbing gennem hundreder af år. Hun har også set en forbandelse, der hviler over byen, og hun har brug for jeres hjælp til at hæve forbandelsen. I er nu nødt til at bruge Cornelias dagbog på jeres Puzzlewalk rundt i Nykøbing F. og løse gåderne en ad gangen.

Mysteriet om den store brand

Vægteren beder om jeres hjælp med opklare, hvad der skete den nat, hvor den store brand hærgede Maribo. Mysteriet har plaget ham lige siden. Han har gemt nogle beviser, som han mener, kan hjælpe jer med opklaringen. Tag beviserne med rundt i Maribo, for at se om det bliver jer, der opklarer mysteriet om den store brand.

”Mysteriet om den store brand” er titlen på Go Mystery’s tur i Maribo.

Spøgelset på badehotellet

Det spøgte på badehotellet – men hvem var spøgelset, og hvad lavede det på badehotellet?

I må følge de skjulte spor rundt i Marielyst og løse gåderne, I finder. Undervejs får I historien om badebyen Marielyst, og om hvor byens navn kommer fra.

”Spøgelset på badehotellet” er titlen på Go Mystery’s tur i Marielyst. Turen er meget velegnet til familier med børn fra 10 år.

Åndejægerne på Frederiksdal

I har vækket den vrede ånd, der bor på Frederiksdal!
Legenden fortæller, at I nu kun har én mulighed for at formilde åndens vrede – ellers vil han ikke lade jer slippe væk. 

Find jeres indre åndejæger frem, og løs gåderne, mens I går rundt i i Frederiksdals smukke park, de fantastiske kirsebærmarker og vineriet.

Fortidens stemmer

I har forstyrret den vrede ånd, og nu har I kun én chance for at dulme åndens vrede, ellers vil han aldrig lade jer undslippe. I må løse mysteriet ved at lytte til stemmerne fra fortiden og gennemføre åndens mission – og undgpåat blive fanget i åndernes rige til evig tid.

Find jeres indre åndejægere frem og løse gåderne, mens I udforsker Lübecks gamle bydel.

”Fortidens stemmer” er titlen på Go Mystery’s tur i Lübeck. 

Stadtrallye Lübeck

Anmeldelser

En oplevelse med mystik og hjernegymnastik og en hyggelig familietur med motion i dit eget tempo. Super fed oplevelse, det var genialt fundet på.
Ninna Hellmann
Oplev en anderledes aktiv byvandring, hvor hjernecellerne skal i sving. Teamsamarbejde og sjovt samvær. Vi synes, det er en super idé, og vi er klar til flere mysterier.
Annette og René Madsen
Udfordrende Puzzlewalks for de kvikke hoveder og skarpe hjerner, der ikke bare lige giver op (Nykøbingturen er ikke for børn). Du bliver taget tilbage i tiden og lærer lidt om Nykøbings historie.
Lene Vind